Roller

George/Georgina (Elisabeth Lopez)

George er mellomste datter i familien Barratt Due. Hun jobber som eiendomsmegler, og har ingen planer om å slå seg til ro med det første. Hun er smart, utadvent og elsker oppmerksomhet. Hun har salgsrekord tre år på rad i Vestsiden Boligformidling AS, og verden ligger for hennes føtter.

Egentlig heter hun Georgina og er oppkalt etter sin farmor. For noen måneder siden fant hun flere gamle bilder og en dagbok. Den avslørte eventyrlige historier fra farmorens liv for nesten hundre år siden.

George vil utforske dette videre, og drar til Villa Eikeløv for å delta på maskeradefest og De dødes middnattsdans. Hun ankommer i farmorens hvite kjole, og sammen med flere av sine familiemedlemmer og venner. Hun har virkelig ingen anelse om hva helgen vil bringe.

Jay/Jacob (Eskil Saatvedt)

Jay er George Barratt Due sin eldste bror. Han er pilot og lege, og har tjenestegjort for både flyvåpenet og Leger uten grenser. Han er kompromissløs og autoritær, og et strålende forbilde for sine yngre søsken. Han er gift og har adoptert 4 barn fra Kongo.

Jay er 35 år, og holder seg i god fysisk form. På vinteren står han på ski, og om sommeren driver han bl.a. med seiling og rafting med elvekajakk. Under høstjakten drar han ofte med gode kammerater på reinsdyrsjakt på Hardangervidda.

Jay tillater i liten grad svakhet hverken hos seg selv eller hos andre, og det minste tegn til sykdom jages vekk med badstu eller trening. Alt han gjør er målrettet, gjennomtenkt og tjener samfunnet til det beste.

Han har vært med på De dødes midnattsdans før, men denne gangen har han med seg den lyse dressen etter grandonkelen Jacob Barrat Due, som var familiens store utskudd og sorte får. Alt tyder på at han var spritsmugler under forbudstiden, og mange ganger havnet på kant med loven. Jay vet at han tar en risiko ved å trekke Jacob inn i livet sitt, men mener at han er klar for den utfordringen.